maandag 15 juli 2013

Dag 8: Disney Hollywood studio's

Dag allemaal!

Vandaag was dan eindelijk de eerste dag dat we naar Disney gingen! We hebben er voor gekozen om naar Hollywood studio's te gaan. Om 8 uur zaten we aan het ontbijt en klokslag 9 uur reden we de parkeerplaats van het park op.




Uiteraard gelijk naar Toystory mania door de oplopende wachttijden in de loop van de dag. We hebben eerst fastpasses gehaald waarmee we tussen 11:40 en 12:40 terug konden komen. Na het halen van de fastpasses zijn we ook gelijk al een keer in de attractie geweest. Hij blijft gaaf en we zijn weer gigantisch fanatiek! Ruben wint de eerste keer!







Omdat backlot tours (een behind the scenes tour) er praktisch naast is gaan we daar na Toy story heen. Het blijft toch leuk om te zien wat er achter de schermen gebeurt, vooral het naai atelier vind ik altijd heel leuk om te zien!













Omdat Jeroen, Ruben en ik wel van een beetje actie houden zijn we daarna in de Tower of terror en de Rock 'n rollercoaster geweest. Bij de eerste hebben we ongeveer een half uur gewacht en bij de tweede konden we door de single riders lane, je zit dan niet naast elkaar maar we waren wel binnen tien minuten aan de beurt!




We gillen lekker wat af, heerlijk! Na deze attracties konden we gelijk door naar Toy story mania om onze fastpasses te gebruiken. Binnen een kwartier waren we aan de beurt, die passes zijn toch altijd weer een uitkomst bij zulke drukke attracties! Weer zitten we als een stel fanatiekelingen in de karretjes haha, ik zou wel eens willen zien hoe dat er uit ziet! Hierna hebben we wel trek gegeten en eten de standaard vette hap in het park. We hadden voor na het eten niet echt plannen dus we lopen richting Star tours. Het begint ineens te regenen en we moeten een stuk buiten wachten dus we lopen maar even weg om te schuilen. De wachtrij wordt ook steeds groter dus als het wat droger wordt lopen we toch maar door naar the great movie ride. We hebben hem al zo vaak gezien, en we waren eigenlijk niet van plan er in te gaan, maar het is toch leuk om alles weer te zien. Het is intussen ook keihard gaan regenen dus we zitten in ieder geval even binnen!

We gaan daarna terug naar de villa en relaxen daar een paar uur. Mama en ik halen de boodschappen voor het avondeten en ik kook, we eten spaghetti, altijd lekker en een welkome afwisseling op het vele uit eten! Na het eten gaan we weer terug naar Hollywood studio's want we willen graag de Fantasmic show zien. Jeroen, Ruben en ik gaan nog even door de single riders lane van de Rock 'n rollercoaster, maar helaas, het duurt een stuk langer dan vanmorgen en langzaam aan hebben we wel door dat we de Fantasmic show van 9 uur niet gaan redden, dus we gaan uiteindelijk om half 11. Voor de show begint vermaken we ons uitstekend door de stressende mensen voor ons haha. Twee vrouwen die zo ongeveer twee complete rijen proberen vrij te houden voor hun hele familie die nog moet komen. Iedereen die er wil zitten wordt door ze weggestuurd, deze plekken zijn al bezet! Iedereen laat zich braaf wegsturen, verbazingwekkend, hahah.

We genieten weer van de mooie show, de projecties op het water en het vuurwerk. Een mooie afsluiting van deze eerste Disney dag!










Aan het eind van de show lopen we weer rustig achter de meute aan naar de parkeerplaats. We zijn uiteindelijk om kwart voor 12 terug in de villa en zijn gesloopt! Ik ga meteen in bed liggen en wil per se de blog nog even schrijven, dus dat ben ik nu aan het doen :-)

Morgenochtend gaan we naar Blizzard beach, een waterpark van Disney. Even lekker afkoelen!

Tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

  1. Kan me voorstellen dat jullie "korte beentjes" hadden na zo'n dag, je loopt toch aardig wat af.
    Maar wel de moeite waard altijd.
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jee Laura wat leuk allemaal ga ook maar eens een keer heen denk! Maar jullie hebben t prima naar t zin zo te lezen, leuk hoor! En wat een mooie villa zeg! Nou geniet nog maar lekker want voor je t weet staan we weer samen op de EP!!!Veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een fantieke blogger hoor, om op dat tijdstip nog te bloggen :-) je heb vakantie hoor. Maar super leuk voor ons thuis blijvers (nog, ook hier staan de koffers gepakt voor vertrek) have fun

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een heerlijke dag hebben jullie gehad heel veel plezier nog verder, dan kunnen wij ook weer heerlijk meegenieten.
    grtjes Mineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Laura, een compliment voor je leuke schrijfstijl. Het is erg leuk om jullie zo te volgen en al die mooie foto's erbij, ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen