donderdag 25 juli 2013

Dag 18: Mall at Millennia

Dag allemaal!

Vandaag staat er een rustdag op de planning. We zijn de afgelopen twee dagen naar parken geweest, dus we doen even rustig aan. Onder rustig aan verstaan wij dan ook: shoppen!! En zo zitten we alsnog om negen uur aan het ontbijt waarna we naar de Mall at Millennia gaan. Een prachtige mall, met veel dure winkels waar het vooral kijken kijken niet kopen is. We gaan er vooral heen omdat het er lekker rustig is, mooi en ruim opgezet, en een aantal winkels waar we graag heen gaan zijn daar een stuk rustiger en netter dan bijvoorbeeld in de Florida mall.




We zijn Hollister, Lacoste, Macy's, Abercrombie & Fitch en Pandora in geweest, niet veel winkels maar de schade was des te groter haha. Vooral bij Abercrombie & Fitch hebben we de credit card hard laten werken! Ach, het was de laatste keer echt winkelen dus dan kun je niet meer twijfelen, dan moet je het maar gewoon meenemen! Na het winkelen hebben we op het foodcourt wat gegeten en zijn terug gegaan naar de villa.










Mama en ik gaan door naar Target en Publix voor wat boodschappen. Vanavond eten we allemaal wat anders, Ruben en ik eten lekker sushi, mama een salade en Jeroen tosti's.







Na het eten besluiten we even naar Posner park te rijden. Ik heb in de eerste week een jurk gekocht bij Ross dress for less, en had toen nog een andere leuke gezien maar toch maar niet meegenomen. Dus hier gaan we even voor terug en gelukkig hangt hij er nog! Jeroen koopt er ook nog een paar schoenen. Mama koopt wat sticker bij Michael's voor in de scrapboeken en ik koop nog een sport shirt bij Dick's.

Daarna gaan we eindelijk Twistee treat uitproberen! Al meerdere keren zijn we langs deze en degene op de 192 gereden en elke keer is het er druk, dus het moet dan wel goed zijn - toch? Mama neemt een swirl met m&m's, Jeroen een vanille milkshake en Ruben en ik een watermeloen slushie. We vinden het echt heeel lekker, jammer dat we dit pas zo laat ontdekt hebben!







Als we ons ijs zitten te eten gaan het ineens hozen, dus we rennen als gekken naar de auto die gelukkig nog geen 20 meter verderop staat. Als we terug in de villa zijn blijft het lekker hard regenen dus we kruipen weer op de bank met alle elektronica.

Morgen het laatste Disney park, Animal kingdom! Het park waar we vaak het kortst zijn, maar toch gedaan willen hebben omdat we voor de safari en expedition everest zo leuk vinden!

Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

  1. Lekker geshopt! Die joggingbroeken van A&F zijn zoooo lekker!
    En die sushi ziet er ook prima uit hoor!
    Nou, geniet lekker door toch!

    Gr Davina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu krijg ik dus serieus heimwee.....mijn favo mall en ook nog Posner Park met een ijsje van Twisty Treat, aan "ons" tafeltje hahaha.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De sushi ziet er zeker lekker uit. Eigelijk vergeet ik het elke keer om er naar te kijken in de supermarkt.
    A&F heeft wel heel veel leuke dingen. Heel veel plezier weer.

    BeantwoordenVerwijderen