zondag 14 juli 2013

Dag 6: Celebration, Applebees en Ruben is er!

Dag allemaal!

Dag 6 al weer, wat gaat dat toch snel! Gelukkig hebben we nog heel wat dagen te gaan en we genieten van deze heerlijke vakantie. Voor vandaag stond er eigenlijk niks op de planning. Omdat we toch een keer een kijkje willen nemen in Celebration rijden we daar na het ontbijt heen.




We lopen er een tijdje rond, maken wat foto's en drinken een heerlijke cappuccino en frappuccino bij Starbucks. Daar is het lekker rustig en zitten we buiten in de schaduw te genieten.







Wat is het toch een mooie plek, je kunt zien dat dit van Disney is. De huizen zijn allemaal perfect en het ziet er overal zo ontzettend netjes uit. Misschien zelfs wel te perfect :-p













Voor we naar de auto gaan stappen we nog een winkel in waar ze echt alleen maar Hello Kitty spullen verkopen, heel schattig! Naast deze winkel zit een honden bakkerij, met speciale koekjes en gebakjes voor honden haha, het moet niet gekker worden!













We zijn al op tijd weer terug in de villa, ik geloof rond half twaalf en beseffen dan dat we niks in huis hebben voor de lunch. Dus we rijden nog even door naar Publix om brood en beleg te halen. Als we terugkomen gaan snel de badpakken en zwembroeken aan want de zon schijnt, het is prachtig weer! Helaas komt net de poolboy en moeten we een uurtje wachten voor we gaan zwemmen. Intussen eten we wat en zijn mama en Jeroen aan het jokeren.




Rond twee uur duiken we het zwembad in en hier vermaken we ons wel een tijdje. Intussen trekt het wel dicht en zien we dikke grijze wolken aankomen. Het begint wat te rommelen en na een tijdje gaat het ook regenen en het onweer wordt steeds erger.




Dan maar lekker op het bedje onder de lanai liggen, werkt ook prima voor ons! Na een tijdje zet ik het bad aan en ga even lekker ontspannen met een bruisbal die ik in downtown Disney heb gekocht, met een soort Mickey mouse confetti er in!

Rond zes uur gaan mama en ik naar Applebees om wat te eten, Jeroen gaat niet mee. We eten steak met garnalen en spare ribs, alles smaakt heeeerlijk, zeker voor herhaling vatbaar!




Na het eten even door naar de walmart, want ik wil graag wat mascara's inslaan voor thuis, scheelt echt zo veel geld! Bovendien is mijn favoriet niet te koop in Nederland. Intussen houden we vluchten van Ruben in de gaten, die vanavond aan zal komen. Zijn vlucht van Chicago naar Orlando zou om 22:57 aankomen maar hij smst ons dat de vlucht vertraagd is en uiteindelijk zien we staan dat hij om 23:41 aankomt. Maar daar blijft het niet bij haha, hij landt uiteindelijk om 00:33 en rond 1:45 zijn we weer in de villa. Even een rondleiding aan Ruben gegeven, die vindt het allemaal super mooi. En daarna lekker slapen! Voor morgen nog geen plannen, we zien wel!

Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

  1. Nu jullie compleet zijn kan de vakantie echt gaan beginnen. Celebrations altijd leuk voor een bezoekje en een ijsje :-)
    Blijf genieten, dan doen wij dat ook :-) Hoewel het voor ons zelf ook bijna live wordt genieten. Vrijdag vertrekken we naar L.A.! Have Fun.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, dat was een late vlucht uiteindelijk zeg .... En die hondenkoekjes winkel wil Yvonne per se nog heen ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gezellig dat jullie nu compleet zijn! Ons blog net geplaatst en lees nu dat jullie gisteren ook
    in Celebration geweest zijn. Vanavond was de lucht alleen donkergrijs wat de foto"'s een stuk saaier maakt...grappig die winkel met honden lekkernijen, wij hebben ze ook gezien!

    BeantwoordenVerwijderen