dinsdag 9 juli 2013

Dag 2: boodschappen inslaan en Outback

Dag allemaal!

Zo laat als we evengoed nog gingen slapen, zo vroeg waren we allemaal wakker vanmorgen. Mama lag al om 5 uur wakker, ik om 6 uur en om 7 uur kwam ook Jeroen de kamer in (die eigenlijk gigantisch zou gaan uitslapen haha). Even lekker gedoucht en op naar ons eerste ontbijt, bij Denny's, lekker traditiegetrouw. Het smaakt allemaal weer heerlijk en we zitten propvol, voorlopig geen eten voor ons.




Na het ontbijt zijn we gelijk doorgereden naar de Walmart om boodschappen in te slaan. Een kar vol drinken, snoep, koek, chips en badartikelen en een mooie bon als gevolg! Maar wat is het toch lekker om daar rond te struinen en je te verwonderen over alles wat daar te koop is. Nu even heel cliché een foto van de welbekende Mickey in Walmart:




We hebben alle boodschappen naar de villa gebracht en zijn toen doorgereden naar Posner park om naar de dollar tree te gaan, waar we het nodige spul voor in en om het zwembad hebben gehaald en voor in de villa. Aansluitend door naar Publix voor de verse producten zoals brood, beleg en fruit. Je zou na al dat boodschappen doen haast denken dat de heel dag sl voorbij is, maar als we terugkomen bij de villa is het pas half 1. We eten lekker een stuk stokbrood en Jeroen pizza.

De rest van de middag hebben we in en om het zwembad gehangen, en we hebben echt een vakantiegevoel, zooo heerlijk! Dan weer even in het zwembad, dan weer even op het bedje wat lezen en op de ipad. Tegen 5 uur gaan we allemaal weer douchen en omkleden, waarna we naar Outback steakhouse rijden voor ons eerste avondmaal, hier hebben we ons echt al maanden op verheugd! En we werden niet teleurgesteld, het smaakte allemaal weer voortreffelijk!








Na het eten zijn we naar de super target gegaan en daar hebben we de eerste aankopen gedaan wat betreft kleding en make up. Ook hebben we er de zo gewilde witte chocolade m&m's gevonden, benieuwd of ze lekker zijn!

Op dit moment zitten we buiten bij het zwembad nog wat te lezen en te internetten. Hopelijk vannacht wat meer slaap dan de vorige, we zullen zien! Morgen gaan we in ieder geval naar de Altamonte mall en verder zien we het wel.

Tot de volgende keer!

11 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jullie goed aangekomen zijn! Outback steakhouse? geen foto's van het eten :) Ik zie blooming Union op de kaart staan, dat is altijd goed! Waar zit deze Outback? Dan gaan wij er over 3 weken ook naartoe :) Fijne vakantie! Groeten Maikel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De outback waar we hebben gegeten is degene in formosa gardens! Ligt ook langs de 192. Op de site van outback kun jebde exacte locatie vinden, hij ligt ietsje verstopt :-p
      Bedankt voor je berichtje!

      Verwijderen
  3. Waar hebben jullie de witte chocolade M&M's gevonden en is dit een speciale editie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben ze bij de super target langs de 192 gekocht, voor zover ik op de zak kan zien geen speciale editie. Het is een witte zak en de m&m's zijn pastel kleurig, licht blauw, groen, roze, etc. We waren heel verbaast ze ineens tegen te komen :-p

      Verwijderen
  4. Zo de boodschappen zijn binnen, nu lekker vakantie vieren ;-)
    Mooie dag weer morgen!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Altijd fijn zo'n opstartdagje met boodschappen doen de eerste dag. Veel plezier met shoppen. Bij de Altamonte mall hebben ze vaak leuke koopjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ondanks (of dankzij :) een vroege start, een hele lekkere dag om mee te beginnen, enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterend huis hebben jullie daar met werkelijk alles erop en eraan. Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk al die etens verhalen. Leuke villa trouwens. Shop ze

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ha ha in 1 dag alle supermarkten gehad! Goed bezig. Hier een smile voor de witte m&m's was bang dat ze maar tijdelijk zouden zijn! Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen