woensdag 17 juli 2013

Dag 10: rustdag en eten bij Chili's

Dag allemaal!

Zoals afgesproken komt iedereen vanochtend op zijn eigen tempo uit bed en gaat ontbijten wanneer hij wil. Rond half tien zijn mama, Ruben en ik aangekleed en hebben we ontbeten, Jeroen ligt nog lekker in bed. Mama en ik gaan bij het zwembad liggen want het zonnetje komt al goed door en daar moeten we natuurlijk van profiteren! Ruben kijkt een stukje tour de France en als Jeroen uit bed komt blijft hij dat ook even kijken.







Uiteindelijk hangen we tot een uur of half vier in en om het zwembad, wat heerlijk dat dat gewoon kan! Wel regent het vanaf twee uur af en toe dus we zitten wel onder de lanai, maar de temperatuur wordt er uiteraard niet minder om.







We gaan allemaal douchen en kijken nog wat tv, pakken de ipads erbij, etc. Om zes uur gaan we de deur uit, we gaan uit eten bij Chili's! We hebben hier nog nooit gegeten maar we lezen er positieve verhalen over en de kaart ziet er goed gevarieerd uit. We bestellen heerlijke watermeloen lemonade, zo lekker fris! Jeroen eet een pizza, mama mini hamburgers met patat en uienringen en Ruben en ik tortilla's met kip. Het smaakt allemaal heerlijk, we genieten! Voor wat je betaald krijg je flinke porties en de smaak is hartstikke goed, een dikke aanrader dus. In mijn mail heb ik nog een coupon voor een gratis dessert (een warm chocoladecakeje met ijs met een harde chocolade laag en caramelsaus) dus die bestellen we en eten we met zijn allen op. Smaakt ook super! Wij zijn helemaal blij!













Daarna nog even wat boodschappen halen bij Walmart, die zit er toch praktisch naast. Daarna terug naar de villa, waar we ook niet echt van plan zijn om veel te doen haha. Een korte blog dus vandaag, maar we hebben ook vrij weinig gedaan zoals jullie kunnen lezen, dat betekent voor ons natuurlijk wel dat we een echte rustdag hebben gehad!

Morgen gaan we naar Epcot, volgens undercover tourist is dat het rustigste park morgen dus we zullen eens zien of hij gelijk heeft.

Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke vakantiedag. En Chili's één van onze favorieten, wij vinden de chicken fajita's er zo lekker. Die Molton cake, mmmmmmmmmm.
    Veel plezier in Epcot.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar heb je nou eenmaal vakantie voor, gewoon om lekker alleen maar te doen waar je zin in hebt, dus genieten maar.
    Lekker hoor Chili's, ook een van onze favo's.
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een lekkere rustdag waarin iedereen doet waar hij/zij zelf zin in heeft, heerlijk.
    Misschien moeten wij Chilli's toch ook maar eens proberen. We gaan de menukaart maar eens bekijken.
    Nog heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen