zondag 28 juli 2013

Dag 21: Downtown Disney en Outback

Dag allemaal!

Vandaag was onze laatste volle dag aangebroken, boehoe :-( morgenochtend vliegen we al weer terug naar Nederland. De tijd is echt voorbij gevlogen! Dit is dus ook al de een na laatste blogpost die ik zal maken, er komt nog een laatste, over de reis terug. Die zal waarschijnlijk dinsdag online komen.

De blog van vandaag is erg kort, want we hebben ook weinig gedaan. We zijn begonnen met een ontbijt bij Denny's, rond een uur of tien. Omdat het zondag is, was het erg druk, maar we kregen eigenlijk gelijk een tafel. We genieten van ons laatste echt Amerikaanse ontbijt. We zitten weer propvol, de komende uren geen eten meer voor ons, haha!

Na het ontbijt zijn we nog even naar Downtown Disney gegaan. We hebben deze vakantie alle foto's die door de fotografen in Disney zijn genomen, op een photopass laten zetten, dus we gaan kijken of er nog leuke bij zitten. We kiezen uiteindelijk voor een pakket waarbij je vier verschillende foto's kan uitkiezen en dan krijg je twee grote foto's en vier kleinere foto's. Hier kiezen we dan ook voor en we kiezen van elk park een foto uit.







Hierna gaan we nog naar de Walmart, Jeroen heeft hier een spel voor de xbox gekocht maar nu blijkt dat hij het basisspel nog erbij moet hebben. Maar als we daar komen vertelt de medewerker dat alle spellen in Amerika niet werken op de Europese xbox, bwehh! Vanavond dus nog even terug om het andere spel terug te brengen.

We halen voor de laatste keer donuts bij Dunkin' donuts, we kunnen het niet laten! Terug in de villa beginnen mama en ik met het inpakken van de koffers. Ik pak zelf een koffer in met mijn spullen en mama ook. Het past allemaal makkelijk, ik heb zelfs nog ruimte over en ook wat gewicht, hij woog pas 18,5 kg en mag 23 kg wegen. Ook de spullen van Jeroen passen makkelijk in een tas, het is ons alles meegevallen, we hadden wel verwacht dat we een extra koffer nodig hadden.

We lunchen lekker met de donuts en nemen nog een duik in het zwembad en liggen op de bedjes in de zon. Voor ons 'laatste avondmaal' gaan we natuurlijk naar Outback steakhouse, onze favoriet! En we worden niet teleurgesteld, alles smaakt weer super, dit was een goede afsluiter! Nog even door naar de Walmart om het spel van Jeroen terug te brengen en dan weer naar de villa, waar we de laatste spullen inpakken en wat resten weggooien. De oven is schoongemaakt, mama heeft de badlakens gewassen, we liggen helemaal op schema :-p







Morgen moeten we er vroeg uit, we vliegen om 10:10 en moeten eerst nog de auto terugbrengen. Ruben vliegt om 11:55 dus zal nog iets langer moeten wachten op het vliegveld. We ontbijten lekker daar, ik geloof dat er een Starbucks zit dus dat komt wel goed! Wij vliegen eerst naar Detroit, waar we 3 uur overstaptijd hebben en dan door naar Amsterdam. Ruben vliegt eerst naar Houston en heeft 2 uur overstaptijd en vliegt dan door naar Amsterdam. Wij landen om 6 uur 's ochtends Nederlandse tijd en Ruben 8 uur 's ochtends. Dicht op elkaar allemaal dus!

Pff, jammer dat de vakantie al weer voorbij is.. Maar dit was zeker niet de laatste keer hier! We hebben weer een fantastische vakantie gehad en we zijn gewoon echt verslaafd!

Nou, nu nog eenmaal tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

  1. Heerlijk laatste dagje en afsluiten bij Outback, helemaal goed.
    Een goede terugreis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker de laatste dag bij de Outback mmmm...
    En het is in Nederland nu ook lekker weer dus dat verschil merk
    je niet;-)
    goede reis en misschien tot de volgende vakantie!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele goede reis terug naar huis allemaal, jullie hebben inderdaad genoten dat was goed te merken aan je blog!!Bedankt dat we mochten meelezen.
    Gr. Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat hebben jullie een heerlijke vakantie gehad, dank jullie wel dat ik dit mee mocht lezen, een hele goede reis terug naar huis en hoop misschien tot volgend jaar(volgende vakantie)
    grtjes Mineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk om dit reisverslag te lezen! Wij zijn van plan om komende zomer naar Florida te reizen. Via welke website hebben jullie het huis geboekt? Groeten, Kim

    BeantwoordenVerwijderen