zaterdag 20 juli 2013

Dag 13: hoera, Jeroen 18!

Dag allemaal!

Hiep hiep hoera, vandaag hebben we een jarige! Jeroen is vandaag 18 jaar geworden! En daarom mag hij kiezen wat we gaan doen!







Zoals ik gisteren al schreef was zijn eerste wens uitslapen haha, dus we hebben hem netjes laten liggen. Tot half tien dan haha.. Hij wilde namelijk ook graag naar de outlets en aangezien het zaterdag is willen we daar niet al te laat zijn i.v.m. drukte. Dus om half tien ontbijten we, kleden we ons aan en gaan op weg. We komen even in een file terecht maar om kwart over elf zijn we er dan toch. De parkeerplaats dicht bij de outlet is al vol dus we parkeren aan de overkant, dan maar een paar meter extra lopen.

We lopen gewoon een rondje en slagen uiteindelijk bij Ralph Lauren, Lacoste, Fossil, Tommy Hilfiger en Solstice sunglass outlet. Mama mocht voor haar verjaardag nog een horloge van ons uitzoeken, en heeft een hele mooie bij Fossil gevonden. Ook Jeroen en ik zien een mooie dus we verlaten de winkel uiteindelijk met drie horloges, oepsie! De jongens kopen zwembroeken, boxers, slippers, shirts en polo's bij Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Lacoste. Ik slaag bij Tommy voor een vest en trui en bij Solstice voor twee zonnebrillen. Degene die ik mee had zit vol krassen en ik kan er nog amper doorheen kijken. Ik had een mooie uitgezocht in de outlet, toen bleek dat er een actie was waarbij ik twee zonnebrillen mocht uitzoeken voor een prijs die nog lager dan van degene die ik had uitgezocht, ha wat een mazzel weer! We zijn dus allemaal goed geslaagd vandaag, de koffer vult zich langzaam aan al flink denk ik!







We eten daar wat op het foodcourt en gaan op huis aan. De zon laat zich eindelijk zien maar dat maakt het erg warm dus de airco gaat zo hoog mogelijk. Rond drie uur zijn we terug, zwemmen nog wat, lezen nog wat en gaan dan douchen.







Jeroen wil graag bij Outback eten dus daar gaan we heen. Hebben wij ook absoluut een probleem mee, want het eten is er heerlijk! We laten hem nog even lekker te kijk zitten door het personeel voor hem te laten zingen haha, zat ie echt op te wachten natuurlijk :-p Omdat we midget golf allemaal erg leuk vinden en Jeroen mag kiezen, gaan we voor de derde keer deze vakantie naar Pirate's cove. Het begint inmiddels te regenen en het blijft regenen tijdens het potje midget golf. Gelukkig niet zo hard, dus we spelen gewoon door, we smelten niet! Als we klaar zijn, en mama en ik gelijk geëindigd zijn, gevolgd door Jeroen en dan Ruben, gaat het harder regenen en we lopen nog even naar Old town. We vinden er vrij weinig aan, maar Jeroen zoekt zippo's en we kunnen ons herinneren dat ze die daar verkopen. Gelukkig kunnen we ze ook vinden!




Inmiddels zijn we het zat, de regen stopt niet en we hebben er verder vrij weinig te zoeken dus we gaan terug naar de villa. We zijn rond tien uur terug en kijken lekker nog wat tv.

Morgen hebben we een rustdag, dus we zien wel wat de dag ons brengt! We hopen stiekem wel op een paar uurtjes zon, we zullen zien :-)

Tot de volgende keer!

12 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteer! Jeroen. Lekker dagje hebben jullie gehad en stiekem hopen wij ook op wat meer zon of beter gezegd minder regen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hieperdepiep Hoera!! Van harte Jeroen en wat en top verjaardag zeg!! En die zon gun ik jullie ook hahaha, het is morgen onze laatste hele dag dus.....
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog gefeliciteerd! Geweldig toch om je verjaardag in zonnig Florida te vieren, hoe apart wil je het hebben;-)
    De cc heeft zijn werk ook weer goed gedaan, dus dat is alvast binnen.
    Enjoy!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wanneer ga je een koffer kopen Laura? Want volgens mij red je de terugreis niet met 1 koffer Hahaha! Maar je hebt gelijk hoor om zo lekker te shoppen. Gefeliciteerd met je broer trouwens en geniet nog ff van jullie laatste week maar daar hebben jullie gelukkig geen probleem mee! Veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog gefeliciteerd en veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog van harte gefeliciteerd, waar kun je je verjaardag nou beter vieren dan in Florida? Lekker zeg al die tasjes bij het shoppen, goed geslaagd.
    Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd nog hoor! Wat een fijne aankopen weer ;-)Heerlijk al die tasjes in de achterbak! Ik zag al eerder de make upjes, heerlijk, die shop ik ook altijd flink!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog gefeliciteerd! Verjaardag is goed besteed met veel aankopen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nog van harte gefeliciteerd met Jeroen, wat hebben jullie lekker gescoord met het shoppen!! Die regen blijft op dit moment wel erg lang hangen, wel jammer, maar toch enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nog van harte gefeliciteerd Jeroen, wat een heerlijke dag hebben jullie weer gehad en zo goed gescoord met shoppen, alleen wat minder wat regen betreft,
    Grtjes Mineke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nog van harte en een lekker dag gehad altijd leuk als je daar jarig bent.
    Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een beetje te laat maar alsnog gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen