zondag 14 juli 2013

Dag 7: Denny's, Outback en midget golf

Dag allemaal!

Vandaag de eerste volle dag voor Ruben. Vannacht pas laat terug van het vliegveld en we zijn daarna snel in slaap gevallen. We slapen heerlijk, maar zitten toch allemaal om half negen al buiten. We moeten Ruben toch een beetje inwijden in alle mogelijkheden hier dus we gaan uit ontbijten bij Denny's. Het is er lekker druk en er is een vrouw die de prachtigste ballonnen maakt voor alle kinderen. Het smaakt ons allemaal weer heerlijk, de komende uren zijn wij wel verzadigd!




Daarna laten we Ruben de Walmart en Publix zien en doen gelijk wat boodschappen; wat drinken, brood en beleg. Omdat het toch een hele lange reisdag is geweest voor Ruben en we zo laat terug waren vannacht maken we van de rest van de dag een rustdag. We hebben onwijs mazzel met het weer want de zon laat zich goed zien tot een uur of drie, hier maken we gretig gebruik van, we liggen te bakken en braden en rollen af en toe het zwembad in, wat een leven zeg!










Rond drie uur trekt het wel dicht en begint het hard te waaien en een beetje te onweren. Het zet verder niet door en het gaat ook niet regenen. Toch is het niet echt heel lekker meer en stappen we maar onder de douche. Mama gaat met de jongens naar best buy en ik blijf lekker in de villa. We gaan vanavond lekker uit eten en kiezen voor Outback, onze favoriet! We bestellen een bloomin onion vooraf en daarna eten we lekker steaks, kip en ribs. Het is weer onwijs lekker, we eten ons helemaal vol en we ploffen bijna.



Ook Ruben laat het zich smaken en zijn steak is dan ook binnen mum van tijd verdwenen haha, hij eet zelfs nog mijn laatste stukje op die ik niet meer op kreeg. Volgens mij bevalt het hem hier wel :-p

We hebben van de week al een potje midget golf gespeeld, maar er zijn twee banen en we vinden het gewoon heel leuk om af en toe 's avonds te doen dus daar rijden we naar het eten naar toe. Ruben begint met een valse start haha, bij bijna elke hole slaat hij de bal buiten de baan. Ook mama heeft geen mazzel vandaag. Uiteindelijk slaan we in totaal vijf hole in ones en Jeroen en ik eindigen gelijk. Elke dag krijg je bij drie verschillende holes een munt voor een gratis spel, maar helaas, geen van de banen waarop wij een hole in one hadden stond op de lijst vandaag. De meneer achter de balie vond dat wel erg lullig en vond het ook erg leuk dat we er alweer waren, dat Jeroen ik beiden een munt kregen. Kunnen we in de vakantie lekker nog een keer heen en krijgen we twee spellen gratis!




Als laatst nog even snel langs de Nike winkel want Jeroen wil nog een broek halen. Rond kwart over negen zijn we weer terug in de villa en we doen het verder rustig aan. Ik begin al een beetje in te kakken, het was toch wel een korte nacht merk ik nu! Morgen wordt de eerste Disney dag, we gaan naar Hollywood studio's. We kunnen niet wachten, Disney is wel echt favoriet bij ons!

Tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

  1. Lekker hoor zo'n relaxed dagje, veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Relaxen, goed eten en gezelschap wat wil je nog meer, ok DISNEY ha ha have fun

    BeantwoordenVerwijderen