vrijdag 26 juli 2013

Dag 19: Disney's animal kingdom

Dag allemaal!

Vandaag zijn we naar het laatste Disney park geweest die nog de planning stond; Animal kingdom. Zoals iedere keer op tijd ontbijten en om kwart over acht op weg. Als we om even voor negen uur het park in lopen is alles al open en kunnen we gelijk doorlopen naar de Kilimanjaro safari, onze favoriet in dit park! We gaan hier als eerst heen, omdat gezegd wordt dat de dieren vroeg op de ochtend, als het nog niet op zijn heetst is, nog het 'actiefst' zijn.




En net zoals twee jaar geleden hebben we ook dit keer mazzel en zien echt veel dieren, sommigen zelfs van heel dichtbij! We zien onder anderen olifanten, giraffen, krokodillen, neushoorns, nijlpaarden en leeuwen. Ik heb best wat mooie foto's kunnen maken!







Na de safari lopen we nog een route waarbij we nog meer dieren kunnen zien zoals gorilla's, apen en vissen. De gorilla's hebben ruzie met elkaar dus we horen een aantal keer dat er een op zijn borst slaat en een hard geluid maakt.
Hierna lopen we rustig aan naar expedition everest, een rollercoaster. Mama vond het de vorige keer niet echt leuk haha dus zij past op de tassen terwijl wij in de single riders lane gaan staan. Met tien minuutjes zijn we al aan de beurt, en ook deze blijft leuk!




Hierna weten we eigenlijk niet zo goed wat we willen dus we gaan in Dinosaur, een zeer 'bumpy ride' in het donker waarbij je de stuipen op het lijf gejaagd wordt door dinosaurussen.




We lopen nog een klein rondje maar komen tot de conclusie dat we de dingen gedaan hebben die we het leukst vinden en eigenlijk verder niks meer hoeven, dus we gaan op huis aan. Omdat ik een grote obsessie voor panter print heb en het kind in mij naar boven komt haha, koop ik nog Minnie mouse oren met panter print! Die krijgen een ere plaatsje op mijn kamer :-p







Als we naar de villa rijden maken we nog een pitstop bij Dunkin' donuts om lunch te halen. Inmiddels is de zon heerlijk gaan schijnen, dus als we terug in de villa zijn gaat eerst de zwemkleding aan en eten we buiten de donuts op. De rest van de middag blijft het wonder boven wonder onwijs zonnig en daar maken we gebruik van! Smeren die olie en bakken maar! En regelmatig het zwembad in natuurlijk, anders drijven we van onze bedjes af.










Rond zes uur gaan we weg, we gaan bij TGIF (thank god it's friday) eten. We hebben hier nog niet eerder gegeten, dus zijn heel benieuwd! We bestellen allemaal iets met de jack daniel's saus. Jeroen steak, mama kip en Ruben en ik kip en garnalen. Helaas gaat er iets mis en is maar voor 1 persoon kip en garnalen besteld. Daarnaast zijn de garnalen ook nog niet klaar dus die volgen nog. Prima, beginnen wij alvast aan de rest! Alles smaakt heerlijk en de eerste portie garnalen komt, die Ruben en ik delen. De bediening beloofd ons dat de tweede portie er zo aan komt. Helaas komt deze pas als we allemaal al klaar zijn met eten. Maar het smaakt er niet minder om!

Maar we hebben last van Murphy's law vandaag (net zoals meerdere gasten om ons heen, blijkt later een personeelstekort probleem te zijn). Tussendoor wordt ons drinken niet bijgevuld en als ik een brownie bestel met ijs als toetje en Jeroen oreo ijs met oreo koekjes, krijg ik een heerlijk naar chocolade geurend bord, met... brownie soep?? Haha eerst moet ik er om lachen en neem twee happen. De smaak is echt super, maar de brownie is compleet uit elkaar gevallen en heeft zich al vermengd met het ijs, het lijkt echt net soep, een soort derrie! Ik hou er echt niet van om te 'klagen' maar nadat er al iets mis was gegaan besluit ik er toch maar iets van te zeggen. De bediening gaat naar de manager en ik mag een nieuw toetje uitkiezen. Ik kies voor hetzelfde als Jeroen, en hmmm, deze is heeeerlijk!




We wachten rustig de rekening af en verwachten om heel eerlijk te zijn wel een kleine compensatie, wellicht een gratis dessert? Maar als de rekening komt staat alles er op. We twijfelen wat, maar mama besluit toch naar de manager te lopen, die 20% korting geeft. Wauw, veel meer dan we verwacht hadden, maar super netjes! We zijn wat dit betreft altijd heel terughoudend en niet zulke zeurders, maar dit zat toch een klein beetje dwars. Ach, we hebben heeeeerlijk gegeten en het zal vast gewoon pech zijn geweest en geen reden voor ons om nooit meer terug te gaan!

Na het eten nog even wat boodschappen gedaan bij de Walmart en daarna weer lekker naar de villa. Voor morgen hebben we nog helemaal niks op de planning staan, maar we gaan onze laatste twee dagen in dus hopen vooral op nog wat mooi weer!

Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk na zo'n dag slenteren in een park in je "eigen" pool te duiken.
    Morgen lekker relaxen, lijkt wel vakantie;-)
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk dagje toch, park en villa, super!
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij zijn meestal ook niet van die zeurders maar soms is het niet zo'n gek idee om er iets van te zeggen.
    Nog heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen