donderdag 11 juli 2013

Dag 4: posner park en Olive garden

Dag allemaal!

Vandaag hebben we weer een vrij rustige dag op de planning staan. Vandaag word ik om 7:30 wakker, al een hele vooruitgang! Onze sportieveling zwemt al weer baantjes, waarna we gaan ontbijten. We wilden eigenlijk naar de Florida mall, maar Jeroen voelt zich nog niet zo lekker dus mama en ik gaan samen even naar posner park voor Ross dress for less, Michael's, Dollar tree en JC Penney. We kijken vooral rond en ik scoor een jurk bij Ross voor maar $8,00 en mama koopt een t-shirt bij JC Penney.



We rijden door naar de Walmart en Publix voor wat boodschappen en gaan weer lekker naar de villa. De temperatuur is al weer flink opgelopen als we om 13:00 bij de villa komen, dus de bikini en badpak gaan aan. We eten een broodje en een toetje (even iets lekkers gehaald bij Publix).



En dan is het toch echt tijd om een duik in het zwembad te nemen want we zweten inmiddels van onze stoelen af! We vinden het echt ideaal dat we een eigen zwembad hebben en hebben er absoluut geen spijt van dat we een villa hebben gehuurd dit keer. We komen nu ook veel meer tot rust.




Als we lekker op een bedje liggen met de ipads, trekt het dicht en zien we dikke, donkere wolken. Het begint wat te rommelen en we vermoeden al wat gaat komen, een lekker Floridiaanse bui, de eerste van onze vakantie! Maar de temperatuur blijft natuurlijk prima, dus we blijven lekker zitten en na een minuut of 15 is het voorbij en komt de zon weer tevoorschijn. Toch elke keer weer bijzonder hoe snel het weer kan veranderen!




Ik duik nog even lekker het zwembad in en daarna gaan we douchen. Mama en ik wilden vanavond lekker uit eten bij Olive garden, en we halen eerst wat eten voor Jeroen die liever nog thuis blijft. Bij Olive garden krijgen we gelijk een tafel en we genieten eerst van de heerlijke salade en breadsticks. Mama besteld een pasta met tomatensaus en ik seafood; tilapia, cocquilles en gamba's. Meestal hebben we er geen plekje meer voor, maar dit keer hadden we wel erg zin in een toetje dus daar zijn we maar gewoon voor gegaan!



Omdat de super target er praktisch tegenover zit gaan we daar ook nog even heen. Mama koopt alleen een poeder, maar uiteraard hebben we weer honderden dingen gezien die we zouden willen! Het schap met witte chocolade m&m's ligt trouwens ook nog helemaal vol, voor de liefhebbers!

Nu zitten we lekker nog even op de bank en ik maak de blog. Morgen gaan we een paar uurtjes naar Sea world toe, dus dat wordt de eerste parkdag!

Tot de volgende keer!

7 opmerkingen:

  1. Heerlijk he, je eigen "private pool", kun je in wanneer je maar wilt;-)
    Gezellig samen uit eten en dan een lekker "toet" mmmm....
    Lots of Fun morgen in SW
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk knapt Jeroen snel op want dat is toch een stuk gezelliger, hoewel een moeder-dochter vakantie ook leuk is natuurlijk :)
    Het eten ziet er goed uit, krijg direct trek.
    Veel plezier in SeaWorld.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ondanks dat ik hier aan mijn ontbijt zit, zien de foto's van het eten bij Olive G er zo lekker uit dat ik er trek van krijg.
    Hopelijk is Jeroen snel weer opgeknapt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He wat rot dat Jeroen zich niet lekker voelt, hopelijk is ie snel beter.
    En wat super gaaf he, jurkje voor 8 dollar en a&c broek voor 18 dollar! Das echt leuk shoppen!

    Enjoy again!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ja, dat was even een pittig buitje, we waren net terug uit Sea world, om net zoals je zegt even heerlijk bij te komen bij je eigen zwembad. beterschap voor Jeroen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk hoor zo'n rustig dagje! En lekker eten bij de Olive Garden, dat is altijd goed.
    Goed om te weten dat de witte chocolade M&M's er nog zijn. Over 3 weken vertrekken wij naar NY en een week later zijn we Orlando. Hoop dat ze er dan ook nog zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ronald dat hoop ik ook :-) ik begin maar over een week in los angeles met kijken. Lekker dagje weer, hopelijk is jeroen snel opgeknapt en kunnen jullie weer met zn 3en op pad! Have fun

    BeantwoordenVerwijderen