donderdag 14 juli 2011

En nu stuiteren we echt door het huis: nog maar ÉÉN nachtje!

Ja ja, het is nu echt bijna zo ver! De laatste loodjes wegen het zwaarst, want we worden nu natuurlijk wel erg ongeduldig, maar het is nog maar één nachtje.

Vanochtend moesten we er allemaal op tijd uit, omdat al het beddengoed nog een keer gewassen moest worden. Er komt de komende drie weken familie in ons huis, dus alles moet weer netjes zijn. Wel lekker dat er iemand in huis is. Samen met mama heb ik nog wat laatste boodschappen gedaan en daarna zijn we rustig aan begonnen met inpakken. Dit waren mijn stapeltjes die mee moeten en netjes bij elkaar zijn gezocht met behulp van een checklist:


Rechts staat mijn tas voor in het vliegtuig, dus die telt niet mee :-p In eerste instantie zouden we twee koffers en twee grote tassen meenemen, maar nu we de spullen bij elkaar hadden gelegd zagen we dat het ook makkelijk zou lukken met twee koffers en een grote tas. Dit hebben we voor elkaar gekregen, dus voor de terugreis kunnen we de laatste tas heerlijk vol stouwen met al onze aankopen! Bovendien mogen we terug twee koffers per persoon mee, dus in het ergste geval kopen we er daar nog een tas bij. 
Zie hier onze koffers en tas:




Om half drie waren we lekker al klaar met inpakken en nu zitten we nog even lekker op de bank. Mijn broertje nog even wat muziek downloaden, en mama belt nog even met de familie die vanaf morgen in ons huis komt.




Hoe ziet de dag er morgen uit? Om vijf uur gaat de wekker, dan gaan de laatste spullen nog in de koffer en ontbijten we nog even rustig. Om zes uur komt mijn tante ons ophalen om ons naar schiphol te brengen. We vliegen om 9:45 met vlucht OR317. De incheckbalie gaat om 6:15 open, zelf zijn we er waarschijnlijk rond half zeven. We hebben onze stoelen al gereserveerd, dus daar hoeven we ons niet meer druk om te maken. Vanwege de esta formulieren konden we niet online inchecken, dus dat moet nog wel gebeuren. En onze bagage afgeven natuurlijk.

Daarna willen we nog lekker even koffie drinken bij Starbucks en natuurlijk duiken we nog even de winkels in. Hopelijk gooit het slechte weer in Nederland geen roet in het eten en vliegen we gewoon op tijd, maar we zullen wel zien. We hebben er zelf geen hand in, dus we wachten het rustig af.

Onze volgende blog zal vanuit Kissimmee zijn! Ik zal mijn best doen om elke dag netjes bij te werken, maar het zal best een keer gebeuren dat het niet is gelukt, dus het kan gebeuren dat ik zo nu en dan een dag achter loop. Voor degenen die zich hebben ingeschreven met hun e-mailadres; als er een nieuwe blog is geplaatst zullen jullie hier een e-mail over ontvangen, maar wij hebben hier thuis gemerkt dat dit een beetje achter loopt, dus krijg je een dag na de nieuwe blog pas een e-mail.

See you next time,
in FLORIDA!

Groetjes Laura, Ferry, Inge & Jeroen

3 opmerkingen:

  1. Een heel goede reis morgen en een fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eindelijk is het zover... alvast een voorspoedige reis en een supervakantie.
    Wat goed georganiseerd zeg, al die keurige lijsten, complimenten. we kijken uit naar jullie berichten uit FL.
    groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk verloopt de heereis goed, alvast heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen