zaterdag 23 juli 2011

Dag 8: Disney's hollywood studio's

Weer bedankt voor de leuke reacties en voor Christa; heel veel plezier in Florida! Hopelijk is jullie vlucht goed verlopen.

Wij zijn gisteren voor het eerst een dag naar Disney geweest, naar de hollywood studio's. Om 7:00 ging de wekker weer, want om 9:00 ging het park open en dan wilden we er graag zijn. We moesten ook nog onze tickets ophalen, dus dat zou ook iets langer duren. We hebben weer in het appartement ontbeten, we roosteren elke ochtend een bord voor broodjes en iedereen eet dan wat hij lekker vindt. Ferry en ik zijn sinds dag één echt mega fan van de eiersalade van de Publix, hmm. Deze smaakt echt alsof hij net gemaakt is, er staan hier in de koelkast dan ook drie bakjes. Stel je voor dat het op zou raken :-p



Om 8:10 stapten we in de auto en om 8:30 stonden we bij de ingang. We waren lekker op tijd dus konden dichtbij parkeren. Daarna hebben we de tickets gehaald, en kregen we allemaal een leuke button haha. 



We konden vrijwel meteen doorlopen het park in en zijn op aanraden van vele verslagen en sites als eerste naar Toy Story gegaan. Dit is een attractie waarbij je met zijn 2en naast elkaar in een karretje zit en dan op allerlei objecten moet schieten om punten te behalen. Toen we er kwamen stond er 30 minuten wachttijd. We hebben ook gelijk fast passes gehaald, zodat we 's middags nog een keer konden. De fast passes gingen heel snel, want wij konden tussen 14:10 en 15:10 terug komen. De wachttijd voor de attractie op dat moment viel heel erg mee, we waren na 15 minuten al aan de buurt. We vonden hem echt ontzettend leuk! De wachtrij was ook geen straf, want alles was zo mooi gemaakt en ingericht, dat je je ogen uitkeek. 




Daarna zijn Ferry, Jeroen en ik in de tower of terror geweest en in de rock 'n rollercoaster. In deze attractie durft mama niet, dus die bleef wachten. We hebben ondertussen ook twee kleine ventilators met water erin gehaald, want het was weer bloedheet. Ze voorspelden voor vandaag regen, en dat was echt welkom, want het had al een week niet geregend en het werd steeds heter en benauwder. We hoopten dus dat het vandaag even lekker ging donderen.


Na deze attracties zijn we in de great movie ride geweest, hierbij wordt je langs allerlei scenes uit verschillende disney films geleid. Daarna was het al weer twaalf uur geweest en zijn we wat gaan eten bij pizza planet. Alle patat en hamburgers kwamen onze neus uit, dus we hebben lekker een pizza'tje gegeten. Daarna zijn we naar de auto stuntshow geweest en na de show konden we nog een keer terug voor Toy Story. Was weer erg leuk, en als we weer terugkomen gaan we hier zeker nog een keer in! Als laatste zijn we nog naar een korte show geweest over het ontstaan van Disney en hierna zijn we naar het appartement gegaan. 



Het was ongeveer half drie en we waren het zat. Bovendien zouden we 's avonds nog  terugkomen voor de Fantasmic show. Het werd ook steeds donkerder en het begon al te onweren, dus we vonden het wel genoeg geweest. Toen we in de auto zaten begon het steeds meer te onweren en te regenen, dus gelukkig koelde het in ieder geval wat af. We hebben wat boodschappen gedaan bij Publix en zijn daarna naar het appartement gegaan.

's Avonds hebben we even wat bij Burger King gegeten, daarna zijn we meteen door gereden naar de hollywood studio's. Hier wilden we eigenlijk graag nog een keer in Toy Story, maar daar stond 110 minuten wachttijd, dus dit hebben we maar niet gedaan. We komen nog een keer terug in dit park omdat we nog niet alles hebben gedaan, dus dan gaan we dan wel nog een keer. We zijn nog naar de animation show geweest, waarin je te zien krijgt hoe een Disney figuurtje ontstaat en wordt getekend en daarna zijn we nog naar de 3d film van de muppets geweest, erg leuk! Toen was het alweer 20:45 en om 21:00 begon de Fantasmic show. Een show op het water met veel licht, vuurwerk, dans en film. Dit was echt ontzettend gaaf! Het was helaas moeilijk om foto's te maken, dus hier hebben we er niet veel kunnen maken. Maar we onthouden het wel, want het was prachtig!



Daarna lekker weer naar het appartement en doodmoe zijn we ons bedje in gegaan. Vandaag (dag 9, 23 juli) een rustdag, dus geen wekker!

Tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk verslag, Toy Story is echt heel leuk. Gelukkig ging Fantasmic door want als het maar een beetje slecht weer is wordt het afgelast. Vandaag een rustdag, dat wordt vast shoppen! Zo gaat het bij ons tenminste altijd, haha. Veel plezier weer.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een heerlijke warme dag...
    Ik moest wel lachen dat je eerst schrijft dat de patat en hamburgers jullie neus uitkomen en waar eten jullie s'avonds....Haha;-)

    BeantwoordenVerwijderen