zondag 17 juli 2011

Dag 3: universal studio's

Allereerst even bedankt voor alle reacties op onze blog! Hartstikke leuk om 's ochtends wakker te worden en dan even de reacties te lezen :-)

Vandaag ging om 7:00 de wekker, want rond 8:00 wilden we in de auto op weg naar universal studio's zitten. We hebben in het appartement ontbeten met lekker geroosterd brood, we hebben een super broodrooster waar vier broodjes tegelijk in kunnen, dus dat ging prima. Tijdens het ontbijt werden we nog getrakteerd op een schouwspel van luchtballonnen, ze kwamen echt heel dichtbij voorbij. 



Om even na acht uur zaten we in de auto, en even na half negen waren we er al. Onderweg kwamen we nog een auto tegen waarvan de bagagebak bovenop de auto was open gewaaid, oeps!



We konden de auto nog lekker beneden in de garage parkeren en konden zo doorlopen naar het park. Volgen tourguide mike zou vandaag een 'rustige' dag worden, dus we waren benieuwd of hij gelijk zou hebben. Als eerst zijn Ferry, Jeroen en ik in de rip ride rockit geweest. Dit is een achtbaan die in een hoek van 90 graden omhoog gaat en waarbij je je eigen muziek uit kan kiezen voor tijdens de rit. Hij was echt ontzettend gaaf!




Daarna zijn we op ons gemak door het park gelopen en hebben we zo goed als alle attracties gedaan. Het was vandaag érg heet, dus het was heerlijk als we weer in een ruimte met airco terecht kwamen. Om kwart voor twaalf hadden we het buiten echt even gehad en we hadden ook trek gekregen, dus hebben we lekker wat bij mel's diner gegeten.


Daarna hebben we de rest van de attracties gedaan en rond half drie waren we echt bekaf (vooral van de hitte), dus besloten we om rustig aan terug te lopen naar de auto. We hebben toch onbeperkt toegang voor veertien dagen, dus we komen nog wel een keer terug. We zijn nog wat winkeltjes in geweest en toen zijn we weer op weg naar het appartement gegaan. Daar hebben we nog even rustig aan gedaan en om zes uur zijn we boodschappen gaan doen bij Publix. Aansluitend zijn we doorgereden naar de kentucky fried chicken, hier gingen mama, Jeroen en Ferry eten halen. Ik at restjes van gisteren, we hadden nog zoveel over van Olive Garden!


Na het eten hebben we een film 'gehuurd' bij de receptie (is gratis). Ferry, mama en Jeroen zijn Shrek 3 gaan kijken en ik heb spelletjes gespeeld op de ipad. Mama en ik hebben nog steeds een béétje last van een jetlag, we hadden even een wegzakker om half negen. Het is nu 10:22 en we gaan lekker naar bed toe!

Tot de volgende keer!




1 opmerking:

  1. Wow zeg zo'n baggae bak moet je toch niet op je auto terecht krijgen dan heb je toch behoorlijke schade.
    Wat de warmte betreft soms is het beter in demidage even te rusten en dan weer terug te gaan zo vermijd je de ergste warmte, je ticket is toch de hele dag geldig.
    veel plezier nog daar.

    BeantwoordenVerwijderen