zondag 24 juli 2011

Dag 9: even lekker niks, rustdag!

Vandaag geen wekker, geen planning, niks! Heerlijk! Ferry en ik werden om 9:15 wakker en zijn er om 10:00 uit gegaan. Mama en Jeroen zaten al te ontbijten en Ferry en ik hebben lekker geklutste eieren met bacon gemaakt, hmm. We hebben lekker wat gehangen in het appartement en zijn uiteindelijk naar het zwembad gegaan. Het was half bewolkt dus het wat goed uit te houden buiten en in het zwembad.




Rond half twee zijn we teruggegaan naar het appartement en hebben we allemaal wat gegeten. Ferry en ik wilden daarna in bad, maar we hadden geen warm water meer :-( Dat werd dus helaas even een paar uur wachten.. In het appartement zijn we allemaal een beetje ons eigen gangetje gegaan, we hebben lekker rustig aan gedaan want we hebben de afgelopen dagen best veel gedaan en onze voeten wilden niet meer.

We zijn aan het eind van de middag nog boodschappen gaan doen bij Walmart, vanavond aten mama en ik soep en garlic bread, Jeroen pizzabroodjes en Ferry een broodje hamburger. We wilden eigenlijk nog naar old town gaan, maar het was al wat later en we hadden eigenlijk niet zo'n zin meer, dus dat doen we volgende week zaterdag. We hebben lekker gerommeld en spelletjes gedaan, we hebben dus echt een rustdag gehad!



Daarom ook een héle korte blog vandaag :-p Vandaag is voor ons dag 10 en we zijn naar disney's animal kingdom geweest. De blog hiervan volgt vanavond of morgen.

Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

  1. Ik ben ook weer helemaal bij. Lekker wakker worden zonder wekker :)
    En een relaxdag hoort er ook op z'n tijd bij.

    Geniet ervan, wij mogen donderdag ook !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk toch die relaxe dagen die horen er zeker bij

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal niets mis mee hoor zo'n rustdag inlassen!!! Hoort ook bij de vakantie! En jullie hebben een heerlijk zwembad bij het app.!

    BeantwoordenVerwijderen