woensdag 20 juli 2011

Dag 6: er is er een jarig, hoera hoera!

Allereerst even een antwoord op een reactie van dag 4, van 2theUSA:
We zijn een aantal Nederlandse gezinnen tegengekomen in Seaworld, dus misschien was één van hen inderdaad het gezin waar je het over had! Zou je hun blog kunnen doorgeven, dan ga ik even kijken. Bij Abercrombie was er inderdaad sale, maar niet zo heel erg veel vond ik.
__________________________________________________________

Vandaag was Jeroen jarig, hij werd eindelijk 16 jaar! Rond acht uur waren we alle vier wakker. Ferry en ik hoorden mama al zingen in de woonkamer. We hebben hem gefeliciteerd, en zijn ons gaan klaar maken voor 'zijn dag'. Hij gaf gisteren aan bij Denny's te willen ontbijten, daarna wilde hij winkelen bij de premium outlets en 's avonds wilde hij bij Outback Steakhouse eten. Helaas was Jeroen gisteravond niet zo lekker, en ook vanmorgen voelde hij zich nog niet helemaal goed. We hebben dus niet bij Denny's ontbeten, maar bij Golden Corral (buffetrestaurant), zodat iedereen zelf kon weten wat hij zou eten en hoeveel. 

Daarna zijn we uiteraard wel naar de premium outlets gegaan, want een dag winkelen laten we niet aan ons voorbij gaan! Het beloofde weer een hete dag te worden, dus we zijn op tijd heen gegaan. We konden nog makkelijk parkeren en het was nog helemaal niet druk. We hebben op ons gemak een gedeelte van de winkels gedaan en zijn rond half één wat gaan eten. Daar zagen we dat het toch best druk aan het worden was bij de outlets. Na de lunch stroomde de winkels vol, het was erg druk! 

Ik denk dat de bussen met gele, rode, blauwe, zwarte, witte (welke kleur dan ook, want we hebben ze allemaal al gezien) geen één dag afwezig zullen zijn haha :-p Maar wij trekken gewoon ons eigen plan en trekken ons van anderen aan, wij zijn op vakantie en hebben geen haast!

We zijn allemaal weer goed geslaagd;
- Mama: twee tommy hilfiger  t-shirts, een kipling tas en een rayban zonnebril
- Jeroen: drie ralph lauren petjes, drie ralph lauren polo's, een tommy hilfiger boxer 
- Ferry: twee tommy hilfiger t-shirts, twee tommy hilfiger polo's en een tommy hilfiger boxer
- Laura: een levi's spijkerbroek, een fossil horloge, een tommy hilfiger t-shirt en sjaaltje en wat ondergoed bij Victoria's secret





Het was overal lekker goedkoop, de prijzen in de outlet zijn sowieso al heel erg aantrekkelijk, maar er was ook heel veel sale; veel 40%/50% extra korting op de al lage prijzen, fijn fijn! Om half drie was het echt niet meer uit te houden en zijn we lekker terug naar het appartement gegaan. 



Jeroen en Ferry zijn het zwembad in gedoken en mama en ik zijn naar de Publix geweest om wat boodschappen te doen. Toch knap, dat terwijl we maar heel weinig nodig hadden, we toch weer 100 dollar uit hadden gegeven?! We hadden dan ook elk gangpad goed bestudeerd en alles was natuurlijk veel te leuk en lekker om te laten liggen! Bij alles wat we meenamen zeiden we; ach dat komt wel op, we zijn hier toch nog 2.5 week joh!

Omdat Jeroen niet zo lekker was zijn we niet uit eten geweest maar hebben we in het appartement wat pasta gegeten en toe een ijsje. Mama en Jeroen zijn nu aan het kaarten en Ferry en ik zijn net 'alligators wezen spotten'. Je zult het altijd zien, als je geen camera mee hebt zie je ze, en nu we een camera mee hadden zagen we helemaal niks. Volgende keer beter! Wel hebben we weer een heleboel salamanders gespot, ongelooflijk hoeveel er zijn!



Vanavond dus een rustige avond, want we moeten ons weer opladen voor morgen. Om 6:00 uur gaat de wekker, want om 7:15 willen we in de auto zitten. We gaan namelijk naar Island of Adventures (universal studio's)! Dit park gaat om 8:00 open, en omdat het Harry Potter gedeelte in die park zit willen we er dan ook graag zijn. Het schijnt nog steeds storm te lopen voor dit park, en de wachtrijen schijnen 's middags niet normaal te zijn, dus we hopen dat het rond 8:00 nog meevalt. Als ik het goed heb begrepen mogen we blij zijn als we maar een uur hoeven te wachten. We zullen zien, wij hebben in ieder geval geen haast! Als iedereen zich morgen goed voelt doen we dan een nieuwe poging om uit eten te gaan bij Outback Steakhouse!

Tot morgen!

4 opmerkingen:

  1. Hele mooie aankopen! En een gelukkige verjaardag aan de jarige. Dat zal een verjaardag zijn om nooit te vergeten. Ik lees nu een aantal blogs en jullie blog is echt wel heel leuk om te lezen. Dikke pluim voor de schrijver of schrijfster!

    Groetjes Jessica & Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor Jeroen: Gefeliciteerd.
    Leuke shop dag achter de rug, hopelijk gaat het morgen lukken met Harry Potter. Het is ons vorig jaar gelukt door pas rond 18:00 naar het park te gaan. De wachttijd stond op 45 minuten en uiteindelijk hebben we maar 30 minuten gewacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeroen van harte!
    Het blog waar je om vroeg Is tomenvalesca.blogspot.com.
    Zo te lezen genieten jullie enorm. Voor ons begint het nu ook op te schieten. Zondagmiddag komen we in Miami aan, maandag rijden we dan naar Orlando!
    Tot blogs, groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wordt je 16 en dan voel je je niet zo lekker...da's balen!
    Maar alsnog Gefeliciteerd en wat is er mooier dan je verjaardag vieren in het heerlijke Florida!!
    Verder weer heerlijk geshopt en leuke spullen gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen