zaterdag 4 juni 2016

Dag 9: Universal studio's, Applebee's en Twistee treat

Dag allemaal!

Dag 9 al weer, wat gaat de tijd snel! Maar evengoed hebben we het gevoel alsof we hier al een hele tijd zijn. Dat komt wellicht doordat ook al zo veel leuke dingen hebben gedaan in een korte tijd. Vandaag weer een keer vroeg de wekkers, want we gaan naar Universal Studio's. Van de week waren we naar Island of Adventure en dit keer dus het andere park. Omdat het van de week zo moeizaam ging met het verkeer, parkeren en alle controles stappen we al om 8:00 uur in de auto. De mensen die ons kennen weten dat we 1 persoon in ons gezelschap hebben die vroeg uit bed gaan lastig vindt, maar het kwam allemaal goed haha!



Alles verliep dit keer zo vlot dat we al om 8:45 uur het park in liepen. Het was nog lekker rustig, dus Jeroen en ik zijn gelijk twee keer in de Rip ride rock it geweest, een hele gave achtbaan waarbij je zelf een liedje uitkiest en deze vervolgens wordt afgespeeld tijdens de rit. Daarna kijken we naar de 4d show van Shrek, deze blijft heel leuk! Extra pluspunt van de shows die binnen zijn: airco. Even afkoelen, want het is een hele hete dag vandaag. We lopen daarna door naar de Mummy, een rollercoaster waar alleen Jeroen en ik in gaan. Mama heeft vandaag heel goed op de tassen gepast, hihi! We pakken de single riders lane waardoor we zo goed als meteen aan de beurt zijn. Deze rijen pakken we trouwens altijd, scheelt een hoop wachttijd.






In dit deel van het park is sinds kort ook een stukje Harry Potter park gemaakt. We beseffen ons vandaag pas dat daar ook een attractie zit en daar ook het dorp is nagemaakt. We wanen ons helemaal in de film als we door de 'Wegisweg' lopen. Alle winkels zijn helemaal tot in detail nagebouwd en aan het eind is de bekende bank uit de film nagebouwd. Hierin is een attractie, waarin weer over de kleinste details is nagedacht en dus weer retegoed in elkaar zit. De wachtrij is al een feest om doorheen te lopen. Ook nu staan we in de single riders lane, maar deze is heel populair en dus wachten we een half uur (terwijl de 'normale' rij 45 minuten is). Als we uit de attractie komen is de single riders lane ook dicht omdat de wachttijd te hoog opliep. Hij was het absoluut waard want we hebben ons kostelijk vermaakt!






Daarna doorgelopen naar Men in black, waar je punten haalt door een soort lasergame vanuit een karretje. Hier gaat mama wel in mee, waardoor voor haar de 'attractieteller' op 2 komt te staan. Vervolgens lopen we door het deel van The Simpsons en we maken wat foto. De attractie van The Simpsons ga ik voor geen goud meer in, ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo misselijk in een attractie ben geweest als in deze. Inmiddels hebben we ook wel trek gekregen dus we eten bij Mel's diner, echt zo'n Amerikaanse diner waar je in booths zit met een mini jukebox.






Na de lunch gaan Jeroen en ik in The Transformers, ook weer een attrractie die zo goed in elkaar zit en waar je je ogen uitkijkt. We wilden eigenlijk nog heel graag in de Minion attractie, maar helaas staat hier 70 minuten wachttijd en dat vinden we echt te lang. Echt heel jammer, want ik ben zo gek op de minions! Het is inmiddels enorm heet dus we struinen nog wat door de winkeltjes heen en gaan terug naar de villa.





Hier hangen we weer in en rond het zwembad (standaard elke middag inmiddels!). Eind van de middag stappen we weer onder de douche en maken ons klaar voor avond. We gaan eten bij Applebee's en rijden daana naar Posner Park, waar we naar Ross dress for less en Best buy gaan. We hebben het al snel weer gezien en rijden naar Twistee treat, waar we lekker ijs eten! Het is zo'n leuk tentje in de vorm van een ijsje, dat je er haast niet voor bij kan rijden zonder iets te halen.






Morgen geen wekkers! We willen in de loop van de ochtend even naar Disney's hotel art of animation rijden omdat we het zo leuk vinden daar rond te kijken en verder zien we het wel.

Tot morgen maar weer!

4 opmerkingen:

  1. stoer Laura dat je in Ihu bent geweest (wij liepen een beetje achter met meelezen)
    hebben jullie ook Krispy Kreme Dougnuths wel een geprobeerd (ook aan de 192) dat is onze favoriet voor Dougnuts.
    als alternatief voor Ouatback gaan we ook wel eens naar Texas Roadhouse en Mannys chophouse.
    veel plezier nog
    Twan vissers
    http://tcjvissers.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, net je blog ontdekt via Orlando forum. Wat een leuke verslagen. Heerlijk eten zie ik voorbij komen, en je kunt ook goed shoppen lees ik al. Ben ook make up gek, zeg dat ook altijd, de een spaart postzegels, de ander spaart make up (of nagellak, of Yankee candles of Bath en Body works etc) M.a.w. ik ga daar ook altijd los haha! Veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je lieve reactie Cindy! Haha ik ben het helemaal met je eens over de make up (en ook ik ben gek op kaarsen en nagellak)!

      Verwijderen
    2. Zag een tasje van YC, dus ik hoefde je niet te vertellen dat er 1 in de outlet zit ;-)

      Verwijderen