maandag 6 juni 2016

Dag 11: Disney Springs, regen en TGIF.

Dag allemaal!

Vandaag heb ik helaas geen hele lange blog voor jullie, mede door het slechte weer. Ze voorspelden voor vandaag en morgen een tropische storm en het is meegevallen, maar het regent wel al vanaf een uur of 14:00 uur en is nog niet gestopt. Niet echt mooi weer om op stap te gaan dus!

Gelukkig was het vanochtend wel nog droog en dus zijn we naar Disney Springs gereden om door de winkels te struinen en souvenirs te kopen. Het was er erg druk (wellicht dat meer mensen dachten hier mooi te kunnen schuilen als het zou gaan regenen) maar we zijn goed geslaagd. We kunnen nooit naar huis zonder Disney souvenirs dus er zijn weer een mok, kerstbal, sleutelhanger, pins en vinylmations gekocht. En verder is het natuurlijk heerlijk om door de winkels te lopen en te zien wat er allemaal verkocht wordt. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er een Mickey, Minnie of Disney logo op geprint haha.




's Middags hebben we bij Earl of Sandwich gegeten en blijkbaar is het heel populair want er stond een giga rij! Gelukkig was alles goed geregeld en liep alles best snel door. Na alle patat en vet eten van de afgelopen anderhalve week was deze gezonde lunch erg welkom en het smaakte ons prima. Na de lunch nog wat winkels door gegaan en foto's gemaakt. De lucht werd inmiddels al donkerder en het begon te waaien, je voelde de lucht gewoon veranderen. Dus zijn we in de auto gestapt en terug naar de villa gereden.








Vanaf ongeveer 14:00 uur is het begonnen met regenen en op dit moment (21:45 uur) regent het nog steeds. De temperatuur blijft hier wel altijd fantastisch ondanks de regen, dus we hebben in de middag buiten onder de overkapping gezeten en een boek gelezen. Mooier kan ik het niet maken haha, we hebben niks meer en minder gedaan 's middags.

Rond etenstijd regende het niet heel hard meer dus zijn we gewoon uit eten gegaan, voor de tweede keer naar TGIF, omdat spareribs er fantastisch zijn. Niks kluiven, het vlees valt zo van de botjes af! We hadden ook een bijzonder grappige serveerster die aan het eind van het diner haar fooi dik had verdiend, we zijn zelden zo leuk bediend!



Na het eten toch nog even naar Target doorgereden, want hoe kan het ook anders, mijn make up collectie was nog niet compleet en ik had nog een giftcard van 5 dollar. En natuurlijk koop je daar nog meer make up van, duh!

En nu zitten we weer lekker in de villa terwijl ik hoor dat het buiten weer heel hard regent. Als het morgenochtend droog is, is het plan om Disney's magic kingdom toch gewoon door te laten gaan. Volgens het nieuws is het weer op deze plek meegevallen en zoals het er uit ziet kunnen we morgen gewoon naar Disney. Morgen dus weer een verrassing voor jullie wat we gedaan hebben en hoe het weer is geweest!

Tot morgen maar weer!

4 opmerkingen:

  1. Ik hoop voor jullie dat het inderdaad Magic Kingdom is geworden, Disney Springs is leuk en lezen onder de overkapping is best lekker maar hele lange regenbuien zijn toch minder fijn. ENJOY!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad hopelijk kunnen we straks de verhalen lezen van Magic Kingdom. Wederom leuke fotos:-D xxxKelly

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha wat leuk dat het je eindelijk gelukt is om een reactie te plaatsen!! Helaas vandaag geen blog over Disney :-( Maar morgen gaan we ECHT heen dus donderdag zie je die verschijnen! XX

      Verwijderen
  3. Jammer van het weer, maar gelukkig genoeg alternatieve dingen om te doen. Hopelijk knapt het snel op!

    BeantwoordenVerwijderen