maandag 1 augustus 2011

Dag 16: rustdag (maar toch veel gedaan :-p)

Deze dag, een zaterdag, stond gepland als rustdag, omdat het op zaterdag natuurlijk ontzettend druk is in alle parken. We hebben dus lekker uitgeslapen en croissantjes gemaakt. Na het ontbijt zijn mama en ik samen op pad gegaan, naar jo-ann, een winkel met allerlei spullen op het gebied van scrapbooken, taarten decoreren, breien, naaien, etc. Mama wilde graag kijken van wat scrapbook spullen, omdat ze hier heel veel hebben in vergelijking met in Nederland. Ik heb natuurlijk ook nog even op de taart afdeling gekeken, en heb één artikel kunnen vinden, een malletje. Daarna hebben we onze ogen uitgekeken op de scrapbook afdeling, wauw! Wat een stickers, vellen, en nog véél meer! Hier is mama goed geslaagd voor wat spullen om een Disney scrapbook te maken.


Daarna zijn we weer op weg naar het appartement gegaan. Onderweg hebben we nog wat donuts gehaald bij dunkin' donuts, jammie! Ze hadden echt heel veel en het zag er allemaal zo lekker uit, dat we er voor ieder twee hebben gehaald (mama, Ferry en ik).


Toen we bij het appartement waren zijn we eigenlijk meteen weer weggegaan, want we moesten boodschappen doen en de jongens wilden mee. Meteen weer door naar walmart dus, maar we zijn niet te lang gebleven want op zaterdag is het er erg druk. We hebben het hoognodige gehaald en zijn toen weer terug naar het appartement gegaan. Bij walmart kwamen we nog wel iets héél aparts tegen, iets wat Nederlands zou moeten zijn :-p maar wat wij nog nooit hebben gezien:


Terug in het appartement hebben we wat gegeten en gerommeld. Daarna zijn we nog even gaan zwemmen, heerlijk even afkoelen en wat zonnen.



Na het zwemmen lekker douchen in het appartement en weer door voor het avondeten. We hebben bij Longhorn steakhouse gegeten, hier hadden we veel goeds over gelezen en we vonden het ook heerlijk! Iedereen zat flink vol, maar ik moest natuurlijk een toetje :-p Ik kreeg ook niet alles op dus heb nog een stuk brownie meegekregen in een doosje. Na het uit eten zijn we naar old town gereden, hier komen op zaterdagavond allemaal mensen met oude auto's. Deze rijden dan door old town heen. Doordat het een mooie en droge dag was, waren er heel veel mensen op af gekomen, we hebben wel meer dan 100 auto's gezien!




We zijn daarna teruggegaan naar het appartement en hebben lekker nog wat tv gekeken en gerommeld en zijn daarna gaan slapen. De dag erna, zondag, weer een rustdag.

Tot de volgende keer!





1 opmerking: