dinsdag 2 augustus 2011

Dag 17: rustdag (maar wel naar Epcot)

Weer een lekkere rustige dag vandaag. Heerlijk uitgeslapen en ontbeten in het appartement. Tegen de tijd dat we daar klaar mee waren was het al half twaalf, dus we hebben onze zwemkleding aangetrokken en hebben nog een paar uurtjes bij en in het zwembad gehangen.

Daarna zijn we weer naar het appartement gegaan om wat te eten, te douchen en lekker tv te kijken en op de ipad te spelen. Tegen vier uur zijn we onze spullen gaan pakken en in de auto gestapt om naar Disney's epcot gegaan. Vorige week hebben we een gedeelte van het park gedaan, maar een ander gedeelte, waar allerlei landen vertegenwoordigt worden, hadden we nog niet gedaan. Dit wilden we nu gaan doen, en dan wat eten in het park. We zijn eerst nog een keer in spaceship earth geweest en hebben daarna een fast pass voor test track gehaald. Hier konden we vanaf 19:35 weer terugkomen. De wachttijd was 50 minuten, dus we hadden geen zin om in de rij te gaan staan. We zijn op ons gemak alle landen in het park gaan bekijken, hebben nog wat films bekeken en foto's gemaakt. 





We hebben weer fastfood gegeten in het restaurant, wat mij echt mijn neus uit komt. Ik dus aan de salade en de rest patat en hamburger. Na het eten konden we meteen door naar test track, waar we al weer na nog geen 10 minuten aan de beurt waren. Het blijft een leuke attractie! Daarna nog een rondje door de winkels gedaan en nieuwe tickets gehaald bij guest relations, omdat onze huidige tickets het niet deden bij de ingang.

Daarna weer lekker naar het appartement en daar allemaal nog wat gerommeld, en Ferry en ik hebben natuurlijk weer Dexter gekeken op de ipad (we zijn helemaal verslaafd)! Morgen (maandag), naar typhoon lagoon, een waterpark van Disney.

Tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

  1. Epcot blijf ik toch een leuk park vinden ondanks dat vele mensne het niet met me eens zijn. maar hier is zoveel te doen en te zien. Mooi dagje hebben jullie weer gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij vinden Epcot ook heel erg leuk, er is altijd zoveel te zien en beleven. Heel veel plezier in Typhoon Lagoon, lekker relaxed.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker hoor, dat jullie zo genieten! Wij zijn vandaag aan het genieten van onze jetlag:) We liggen op de bank met onze ipads terug te denken aan het mooie Florida! Even genieten dus nog jullie! Wij zijn trouwens wel erg benieuwd hoe jullie het voor elkaar krijgen om tv series te kijken? Zou je mij eens willen berichten hoe je dit voor elkaar krijgt en waarmee je dat doet?

    Groetjes en enjoy tour stay
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn email is eveldje@hotmail.com. Mocht je zin en tijd hebben om ons even te adviseren over de tv series;)

    BeantwoordenVerwijderen