woensdag 22 juni 2011

Nog maar drie weken en twee dagen!

Het komt nu toch wel héél dichtbij, nog maar drie weken en twee dagen en we zitten in het vliegtuig! Op vrijdag 15 juli vertrekken we (als het gaat zoals gepland) om 9:45 vanaf Schiphol op weg naar Orlando Sanford. We zijn nu druk bezig met de laatste voorbereidingen, we zijn er zo druk mee bezig dat het net lijkt alsof we aanstaande vrijdag al weg moeten. Planning maken, checklist maken, adressen van restaurants en winkels opzoeken, kortingscoupons uitprinten, etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij zijn er mee bezig!

Via deze weblog kunnen jullie ons drie weken lang volgen als wij in Amerika zijn. Ik zal mijn uiterste best doen om elke dag een update en een aantal foto's te plaatsen. Op die manier zijn jullie er toch een beetje bij als wij genieten van de zon, de attractieparken en de winkels!

Als je je e-mailadres invult onder het kopje 'volg ons: vul hier je e-mailadres in!', krijg je een bericht via je e-mail als er een update is geplaats.
Volgen kan ook via google friend connect, hier heb je wel een account voor nodig.

Vanochtend heb ik samen met mama een globale planning voor de vakantie gemaakt, deze staat standaard helemaal onderaan de weblogpagina!


Laura.

5 opmerkingen:

  1. Wij gaan jullie volgen, geniet er van wij genieten mee.

    ps. laat even weten hoe jullie vliegreis is geweest met ArkyFly, bv. comfort, entertainment, service aanboord.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi blog heb je gemaakt en wat een leuke reis in het vooruitzicht. Wel een strakke planning, maar goed je kunt altijd nog kijken hoe het gaat, het is tenslotte vakantie. Nog veel voorpret!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor jullie berichtjes!

    @ SasEs: ik zal na onze vlucht zeker even hier laten weten hoe het ons allemaal is bevallen. Hopelijk goed, want een rechtstreekse verbinding is toch wel ideaal.

    @ Sonja: inderdaad een strakke planning, maar hij is puur globaal gemaakt en er kan en mag nog van alles veranderen. We zien het wel als we daar zijn :p

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook wij gaan jullie volgen.
    Succes met de voorbereidingen en veel plezier met de voorpret.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik schaar me ook onder de volgers. Alvast super veel plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen